Ihmiseltä toiselle - paikalliselta paikallisille


Kotka 97.7 | Kouvola 99.0 | Lappeenranta 90.5

Radio Kaakon juontajat & tekijät


Radio Kaakon väessä yhdistyy paitsi pitkä kokemus kaupallisen radion palveluksessa, mutta myöskin ”tuoreus” ja nuoruus. Tärkeää on, että kanava hengittää ajassa ja on jatkuvasti kiinnostunut ympäröivästä maailmasta.

Paikallisradiolle tärkeää on myös se, että juontajat sekä tuotanto ovat omaa ”heimoa” ja sitä Radio Kaakon väki on.

Hanski Kinnunen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kokemusta ja näkemystä legendaariselta radiopersoonalta. Hanski skannaa maailmaa niin läheltä kuin kaukaa ja jututtaa tuttujaan, jotka yllättäen löytyvät ajankohtaisista asiantuntijoista ja osaajista.

Robi Schürmann

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Robi on ollut Radio Kaakon matkassa ensimmäisistä juonnetuista lähetyksistä lähtien. Kaakon äijä on asunut Haminassa, Kotkassa ja taas Haminassa. Työura on vienyt myös Kouvolaan ja joskus koko Suomeen. Kaikenlaisten tapahtumien järjestäminen, valokuvaaminen, juontaminen, miksaaminen ja DJ-työskentely onkin selkeä polku radioon.

Robi on myös koulutukseltaan kokki ja tuo mm. ruokavinkkeineen tätäkin osaamisaluetta Radio Kaakon lähetyksiin. Suorasanainen, yhden SM-mitalin mies, on urheilun suurkuluttaja ja seuraa sitä leveällä skaalalla. Miehen lausahdus onkin: "Jos huumori loppuu, ollaan kusessa" kertoo myös paljon…

Jenni Roslakka

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jenni on omien sanojensa mukaan "keski-ikään päässyt entinen tenavatähti", joka on elämänsä aikana ollut monessa mukana. Hän on syntynyt ja kasvanut Myllykoskella, ja vaikka asuinpaikka onkin välillä muuttunut, on Kymijoki ollut aina lähellä ja sen rannoilla on ollut hyvä elää ja tarkastella elämää.

Onneksi Radio Kaakko on saanut rosteriinsa Jennin, radiomaailman todellisen kyvyn, tasapainottamaan raikkaalla ja äidillisellä olemuksellaan raskaansarjan miesradioäänien mesoamista. Rakkaana harrastuksena Jennillä on laulaminen ja näytteleminen, mutta suurin ylpeydenaihe ja elämänsä suurin lahja on alakouluikäinen tytär, joka opettaa äidilleen joka päivä jotain uutta elämästä.

Jalle Niemelä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jalle Niemelä on Haminan äijii. Kulttuurin ja viihteen sekatyömies. Radion puolelta Jalle muistetaan Radio Novan, Radio Nostalgian ja Saaristoradion pidettynä juontajana ja toimittajana. Paluu kotiin on tehty ja mikrofonin ääreen ja kaikki on mahdollista.

Jalle on toiminut musiikin parissa elämänsä ajan ja paikalliset muistanevat hänet erään suosikkiyhtyeen keulilta takavuosina… Hän on pitkälti omistautunut myös teatteriestradeille, lähinnä musikaaleihin ja siellä käsikirjoitus- sekä ohjauspuolelle. Jallessa asuu paljon elämänviisautta ja musiikin turhantiedonmestarikin hän on. Jallen tavasta tehdä radio-ohjelmaa kuuntelijalle kuvasi eräs naiskuuntelija jo vuosia sitten: "Kun Jalle kertoo radiossa tarinaa, on kuin istuisin hänen sylissä kuuntelemassa".

Jami Kananen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Radio Kaakon taustoilla häärii Jami Kananen. Mies palkittiin vuonna 2017 RadioGaalassa Kultainen Mikrofoni -elämäntyöpalkinnolla, joka ainakin alan ihmisille kertoo kaiken hänestä.

Jami on vaikuttanut radiokanavilla jo vuodesta 1988 ja hän on toiminut niin musiikkipäällikkönä, kuin kanava- ja ohjelmapäällikkönä useissa kaupallisen alan radioissa. Paikallisesti ja valtakunnallisesti. Jamin rauhallinen ja syvä ääni on tuttu myös juontajana. Musiikkimies henkeen ja vereen. Hän on myös Novamiehiä! Chevrolet-sellainen nimittäin jymisee tallissa…

Roosa Majander

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Roosa on Radio Kaakon kuopus. Tämä iloisesti pirskahteleva (Robin määritelmä) 22-vuotias neiti Kouvolasta rakastaa urheilua ja on aina nauttinut esiintymisestä. Roosan huolenpidosta saavat nauttia paitsi kanavan väki, niin myös pienet taitoluistelijan alut, joita Roosa KooKoo Jäätaitureissa valmentaa.

Lukion jälkeen, hetken pohdittuaan: ”Mitä ihmettä sitä tekisi?” vei tie opiskelemaan radiotyötä ja media-alaa Laajasalon opistoon. Kevään 2020 työharjoittelu Radio Kaakossa toi työpaikan.

Tällä hetkellä Roosan elämä on aika kiireistä radiotyötä ja valmentamista. Jos vapaa-aikaa jää jäljelle, tykkään Roosa ”Ropsu”, Pirpana” ”Rosebud”… viettää sen liikkumisen merkeissä, kavereiden kanssa ja olla ihan vain kotona. 

Harri Paronen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Harri on Radio Kaakon aito ”harri”. Tämän kahden kauniin tytön isän ja yhden pojan isoisän päivät kuluvat vauhdilla Radio Kaakon laivan myyntiosastoa styyratessa. Harrin käsissään pysyvät Radio Kaakon asiakkuudet ja Fender Jazzbasso.

Harrilla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus myyntityöstä ja hän jos kuka näkee asiakkaan tarpeet ja huolet. Siviilissä ”vääpeli” on paitsi soittaja niin myöskin soitinhuoltaja. Paluu purjelautailuun on myös suunnitelmissa. Harri on myöskin takaperinsanojen (palindromien) erikoismies: ”Nai pennisi rakastajatar. Kouvola taitaa vaatia talovuokrat. Ajat Sakari sinne pian.” Näin paikallisesti luonnehtien. Miehen motto: "Kun itse tekee, saa sellaista kun tulee."

Lähetä viesti studioon

Risuja tai ruusuja tai biisitoive?
Soita meille studioon numeroon 044 9897 123 tai
laita Whatsapp-viesti numeroon 041 317 9985

Oma Harri
Ennenkuulumattoman kätevää radiomainontaa keveällä hinnoittelulla
Lataa sovellus

© Radio Kaakko. Oikeudet muutoksiin pidetään.