Ota yhteyttä

Paula Seppälä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 237 8081

Radio Kaakko goes Kouvola!

| Paula Seppälä | Blogi

Voiko kaupallinen radio ja sen mediamyyjä edesauttaa yrittäjien hyvinvointia, oman seutukunnan yrittäjyyden ylösnousua ja mahdollisesti jopa, ainakin jollain aikajänteellä, ilmapiirin muuttumista yrittäjäystävällisemmäksi? En tiedä, mutta tavoitteita pitää olla ja aina saa yrittää!

Jossain vaiheessa huomasin hakkaavani päätä seinään mainosmyynnin kanssa; yrittäjiä ja toimijoita on vaikea saada ostamaan mainosaikaa radiossa jos radio- ja varsinkaan paikallisradio kulttuuria ei paikkakunnalla ole. Ihminen kangistuu helposti kaavoihinsa eikä minun potentiaaliset asiakkaat muodosta poikkeusta. Olen siinä mielessä huono myyjä, että uskon sanoihin ”Ei kiitos”.

Miten saisin yritykset, yrittäjät ja toimijat innostumaan uusista jutuista, kurkistamaan ulos poteroistaan ja vieläpä hyvälle mielelle? Pelkkä radiomainonnan kehuskelu ja spottimyynti tuntuu ankealta silloin kun asiakkaat ovat kiireisiä, väsyneitä ja monet taloudellisten huolten uuvuttamia.

Kouvolan seudulla vain harvat ovat mainostaneet radiossa ja heistäkin useimmat ”joskus 20 vuotta sitten”. Uuden kokeileminen, varsinkin silloin kun se maksaa, vaatii aina asian pohtimista ja työstämistä eikä kovin monilla ole siihen aikaa tai halua. 

Näistä mietteistä sai alkunsa ”Radio Kaakko goes Kouvola!” 

Lauantaina 13.8 kokoontuu Kouvolaan, Kuusankosken Kiltakujalle ennakkoluuloton, pieni joukko paikallisia yrittäjiä, yhdistyksiä ja toimijoita messuille, jonne yleisö on lämpimästi tervetullut. Tapahtuman tarkoitus on ennenkaikkea luoda yhteishenkeä, tuoda iloa ja piristystä arkeen varsinkin yrittäjille sekä antaa kouvolalaisille mahdollisuus nähdä, mitä kaikkea meillä onkaan tarjolla ihan omilla nurkilla.  Kaikki mukana olevat näytteilleasettajat ovat aitoja paikallisia yrittäjiä, jotka lähtivät reippaasti kokeilemaan jotakin uutta. 

Tarjolla on elävää musiikkia kotimaisen rockin ja popin muodossa unplugged, paellapannu kuumana, tietenkin makkaraa ja makeisia. Yrityksiä mukana aina kierrätyspuodista kattoihin ja laitureihin, kauneushoitoloista rakennus- ja autoalan yrityksiin sekä monia muita. Lapsille kasvomaalausta nuoren 4H-yrittäjän toimesta sekä sään salliessa pomppulinna. Paikalla Kuusankosken VPK:n sammutusauto, Black Diamond Cheerleaders ja Kouvolan nuorisotoimen NuPaku. Kuusaan Kirppis on mukana tohinoissa ja lounaskahvila Hekarista saa kahvia ja pullaa A-oikeuksin. 

Päivä on toteutettu yhteistyössä Happy Kartingin kanssa ja mukana olevat yritykset ottavat mittaa toisistaan karting-radalla päivän aikana. Toki tapahtumaan kuuluu myös ihan kaikille avoin kartingkisa, johon voi osallistua jo nyt. Käy ajamassa oma aika-ajosi Kuusankoskella Happy Kartingissa ennen 7.8. Nopeimmat pääsevät 13.8 finaaliin. 

Tulisitko sinä? Kiinnostaako Kouvola ja oman paikkakunnan yritykset? Mielenkiinnolla odotan miten tapahtuma resonoi ja pääsenkö ensi vuonna tekemään vielä enemmän ja isommin. 

Mikäli sinulla heräsi ajatuksia, ideoita tai kysyttävää, ole ihmeessä yhteydessä. Uuden luominen on aina jännittävää ja mielelläni otan palautetta vastaan. 

Ainiin, melkein unohdin! Tapahtumassa on myös arpajaiset, johon voittoja ovat lahjoittaneet paikalliset yritykset. Jaossa on lahjakortteja, leffalippuja, tuotepaketteja, keikkalippuja ja paljon muuta. Jos sinulla on yritys ja haluat lahjoittaa jotain arvottavaksi niin ota yhteyttä. Saat tietenkin nimesi näkyviin tapahtumaan.

 

Tapahtumaterkuin

Paula


Jaa tämä juttu