Ihmiseltä toiselle - paikalliselta paikallisille


Kotka 97.7 | Kouvola 99.0 | Lappeenranta 90.5

Radio Kaakon juontajat & tekijät


Radio Kaakon väessä yhdistyy paitsi pitkä kokemus kaupallisen radion palveluksessa, mutta myöskin ”tuoreus” ja nuoruus. Tärkeää on, että kanava hengittää ajassa ja on jatkuvasti kiinnostunut ympäröivästä maailmasta.

Paikallisradiolle tärkeää on myös se, että juontajat sekä tuotanto ovat omaa ”heimoa” ja sitä Radio Kaakon väki on.

Robi Schürmann

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Robi on ollut Radio Kaakon matkassa ensimmäisistä juonnetuista lähetyksistä lähtien. Kaakon äijä on asunut Haminassa, Kotkassa ja taas Haminassa. Työura on vienyt myös Kouvolaan ja joskus koko Suomeen. Kaikenlaisten tapahtumien järjestäminen, valokuvaaminen, juontaminen, miksaaminen ja DJ-työskentely onkin selkeä polku radioon.

Robi on myös koulutukseltaan kokki ja tuo mm. ruokavinkkeineen tätäkin osaamisaluetta Radio Kaakon lähetyksiin. Suorasanainen, yhden SM-mitalin mies, on urheilun suurkuluttaja ja seuraa sitä leveällä skaalalla. Miehen lausahdus onkin: "Jos huumori loppuu, ollaan kusessa" kertoo myös paljon…

Jalle Niemelä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jalle Niemelä on Haminan äijii. Kulttuurin ja viihteen sekatyömies. Radion puolelta Jalle muistetaan Radio Novan, Radio Nostalgian ja Saaristoradion pidettynä juontajana ja toimittajana. Paluu kotiin on tehty ja mikrofonin ääreen ja kaikki on mahdollista.

Jalle on toiminut musiikin parissa elämänsä ajan ja paikalliset muistanevat hänet erään suosikkiyhtyeen keulilta takavuosina… Hän on pitkälti omistautunut myös teatteriestradeille, lähinnä musikaaleihin ja siellä käsikirjoitus- sekä ohjauspuolelle. Jallessa asuu paljon elämänviisautta ja musiikin turhantiedonmestarikin hän on. Jallen tavasta tehdä radio-ohjelmaa kuuntelijalle kuvasi eräs naiskuuntelija jo vuosia sitten: "Kun Jalle kertoo radiossa tarinaa, on kuin istuisin hänen sylissä kuuntelemassa".

Jami Kananen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Radio Kaakon taustoilla häärii Jami Kananen. Mies palkittiin vuonna 2017 RadioGaalassa Kultainen Mikrofoni -elämäntyöpalkinnolla, joka ainakin alan ihmisille kertoo kaiken hänestä.

Jami on vaikuttanut radiokanavilla jo vuodesta 1988 ja hän on toiminut niin musiikkipäällikkönä, kuin kanava- ja ohjelmapäällikkönä useissa kaupallisen alan radioissa. Paikallisesti ja valtakunnallisesti. Jamin rauhallinen ja syvä ääni on tuttu myös juontajana. Musiikkimies henkeen ja vereen. Hän on myös Novamiehiä! Chevrolet-sellainen nimittäin jymisee tallissa…

Paula Seppälä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paula vastaa Kouvolan alueen ja osin Lappeenrannankin myynnistä ja siinä sivussa puuhaa vähän kaikenlaista myynninedistämiseen liittyvää sekä kirjoittaa markkinointi aiheista blogia taatusti omalla twistillään.

Blogia voi lukea täältä.

Paula on syntynyt Valkealassa ja asunutkin siellä suurimman osan elämästään mutta nykyään koti löytyy Iitistä. Perheeseen kuuluu avopuoliso, kolme tyttöä ja kolme jo omillaan asuvaa aikuista lasta. 

Paula omistaa liikaa kirjoja, osaa riimitellä runoja loputtomiin aiheesta kuin aiheesta ja harrastaa lukemista ja kirjoittamista. Talvella Paula pulahtaa silloin tällöin avantoon ja viihtyy laskettelurinteessä. 

Pienenä kuriositeettina mainittakoon, että Paulan hallussa on konelypsyn suomenmestaruus vuodelta 1990!