9.90/pv

Vaivattomin radiokampanja ikinä

Paula on henkilö joka ratkaisee radiomainonnan haasteesi. Vinkki Paulalle ja hän hoitaa sinun kampanjasi taajuudelle.

Toistolla luodaan mielikuvia kustannustehokkaasti

Radio Kaakko on kustannustehokas PAIKALLINEN toistomedia joka luo vahvoja mielikuvia. Radio Kaakko kuuluu Loviisan länsipuolelta itärajalle ja Lahden eteläpuolelta Suomenlahden saaristoon. Alueella elää yli 300 000 korvaparia. Radio Kaakkoa kuuntelee fm-taajuuksilta yli 15.000 jatkuvaa viikkokuuntelijaa. Nettiradioavauksia on yli 25.000 avausta kuukaudessa.

Kotka 97.7 | Kouvola 99.0 | Lappeenranta 90.5

Radio Kaakko tavoittaa yleisön alueellaan

15000
Kuuntelijaa viikossa
25000
Kuuntelijaa nettiradiossa
7 .
kuunnelluin alueella

Radio Kaakko on aito, koko Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan paikallisradio.

Radio Kaakko päässyt taaperoikään ja siirtyy luottavaisena seuraavaan kehitysvaiheeseen, kiitokset tuesta kuuluu Sinulle, rakas kuuntelija. Teitä on FM-taajuudella jo 15.000 * viikkokuuntelijaa tehden Radio Kaakosta 23 alueella kuuluvan kaupallisen radiokanavan joukossa jo 7. kuunnelluimman.

*(KRT, Kansallinen Radiotutkimus, Finnpanel 2020)

Usein kysyttyjä kysymyksiä radiomainonnasta

Radiomainontaan liittyy usein kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan ohessa. Mikäli sinulla on kysyttävää radiomainonnasta, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Onko mainonta kallista?

Radiomainonta on hinta/laatusuhteeltaan tehokkain tapa välittää mielikuvia tai tehdä toistomarkkinointia

Kuinka ajoissa kampanja täytyy varata?

Valmis aineisto kun on meillä, niin kolme arkipäivää riittää meille, että kampanja lähtee taajuudelle. Ja aina voi sopia.

Kuka tekee itse äänimainoksen?

Äänimainonta voi tulla asiakkaalta valmiina, jolloin sen on mahdollisesti valmistanut äänituottaja, äänituotantofirma tms. Radio Kaakko toki tarjoaa osaamistaan myös radiospotin teossa avaimet käteen pohjalta. Eli idea riittää. Toki valmis käsikirjoitus nopeuttaa ja pienentää kustannuksia, mutta kaikki onnistuu.

Äänispotista, sen musiikista, spiikkeristä jne. riippuen spotin saa joko kampanjan lisäarvona tai tai noin 300 - 500 €:n kustannuksella. tällöin luonnollisesti mainontasi on erottuvaa.

Voiko radiomainontaa mitata?

Radio Kaakko mittaa jatkuvasti viikkokuuntelijamääräänsä sekä kuunteluun käytettyä aikaa. Kampanjavaikuttavuuden mittaamiseen tarvittavaa dataa voi asiakas ostaa tarvittaessa.

Mikä on 3Mediaa?

3Mediaa on paikallinen monimediaratkaisu jossa asiakkaalle tarjotaan tehokas tapa tavoittaa kattavasti kymenlaaksolaisia. PkAnk - lehdet, CityMedia sekä Radio Kaakko tekevät yhteistyötä avaten monimediallisia ratkaisuja omien tuotteidensa lisäksi.

Mikä on Paula?

Paula on Radio Kaakon mediamyyjä, joka rakentaa kanssasi oikea-aikaisen ja tarpeita vastaavan radiokampanjan.

Mistä saan hinnaston, miksi sitä ei ole sivuillanne?

Saat tietoa kampanjahinnoistamme ottamalla yhteyttä Harriin. Hinnastoa ei sivuillamme ole, sillä jokainen kampanja on meille erityinen ja asiakkaallemme yksilöllisesti rakennettu. Hinnat toki pohjaavat perushintaa, mutta muotoillaan tarkoituksenmukaisiksi.